بسیاری از آنتی اکسیدان های مغذی و سایر ترکیبات موجود در گیاهان و ادویه جات می توانند به مبارزه با بیماری های مزمن بد مانند دیابت سرطان و بیماری های قلبی کمک کنند علاوه بر این، بیشتر گیاهان و ادویه ها دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی هستند. برخی از مواد مغذیترین ادویهها و ادویههای تقویتکننده سلامتی که به صورت علمی مورد مطالعه قرار گرفتهاند عبارتند از: دارچین، فلفل قرمز، زردچوبه، سیر، پونه کوهی، ریحان، آویشن، نعناع و رزماری. بهترین بخش این است که گیاهان و ادویه ها مواد مغذی زیادی را بدون کالری فراهم می کنند.
بنابراین، در حالی که گیاهان و ادویهها توسط طبیعت به گونهای طراحی شدهاند که از نظر تغذیهای مناسب هستند، اما نکته تاسفآور این است که گیاهان یا ادویههایی که در دنیای مدرن امروزی توسط اکثر آمریکاییها استفاده میشود، قدیمی، فرآوری شدهاند و فواید لازم را ندارند. بسیاری از گیاهان و ادویهها، حتی اگر فرآوری نشده باشند، برای مدت طولانی در قفسهها میمانند (گاهی دو سال یا بیشتر، و میانگین ماندگاری یک ادویه تقریباً شش ماه است). مواد مغذی موجود در ادویه ها به نور و زمان حساس هستند، به این معنی که هر چه مدت طولانی تری در معرض نور قرار گیرند یا مدت بیشتری بمانند، از نظر تغذیه ای کمتر خواهند بود.
یکی از نکات مهمی که هنگام خرید گیاهان و ادویه جات باید به آن توجه داشته باشید این است که حتماً به دنبال ادویه های بدون تابش باشید. تقریباً تمام ادویه های مرسوم، مگر اینکه به طور خاص برچسب دیگری داشته باشند، تحت تابش قرار می گیرند. فرآیند تابش یک گیاه یا ادویه، فرآیند پرتوهای یونیزه برای افزایش ماندگاری محصول با کشتن هر گونه باکتری بالقوه است. مشکل این است که فرآوری فواید سلامتی ادویه را از بین میبرد و حتی میتواند باعث ایجاد برخی از اثرات سرطانزای بالقوه شود.
کلید دریافت بیشترین مواد مغذی از غذا، گیاهان و ادویه جات این است که مطمئن شوید که گیاهان و ادویه جات تازه، باکیفیت و بدون تابش را خریداری می کنید. در زیر چند نکته مهم وجود دارد که هنگام خرید گیاهان و ادویه جات باید انجام دهید یا در نظر بگیرید.
سلام، این یک دیدگاه است.
برای شروع مدیریت، ویرایش و پاک کردن دیدگاهها، لطفا بخش دیدگاهها در پیشخوان را ببینید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.